VIDEO: Rekao joj je da je ružna, a ona mu je sa svoje 4 godine dala nevjerovatan odgovor

Izvor: Cafe.ba, 07.Mar.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Rekao joj je da je ružna, a ona mu je sa svoje 4 godine dala nevjerovatan odgovor

Djeca se u školi skoro svakodnevno suočavaju sa nasiljem. Njihovi vršnjaci umiju da budu više nego okrutni. Ali jedna četvorogodišnjakinja nije htjela da prećuti kada joj je dječak rekao da je ružna.

Kada je majci ispričala šta se desilo, ona ju je snimila i postavila snimak na Jutjub.

U videu djevojčica kaže da joj je dječak u školi rekao da je ružna, na šta mu je on odgovorila "Nisam došla u školu da bih privlačila pažnju. Došla sam da naučim >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << nešto, a ne da izgledam lijepo".

Nakon toga on joj je rekao da izgleda loše, ali ona više nije htjela da ga sluša.

- Da li se pogledao u ogledalu skoro? Ćao-ćao, vidimo se kasnije - odgovorila mu je ova mala mudrica na to.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Rekao je devojčici od 4 godine da je RUŽNA: Evo kako mu je ODGOVORILA!

Izvor: NaDlanu.com, 07.Mar.2015

Deca se u školi skoro svakodnevno suočavaju sa nasiljem. Njihovi vršnjaci umeju da budu više nego okrutni. Ali jedna četvorogodišnjakinja nije htela da prećuti kada joj je dečak rekao da je ružna...Kada je majci ispričala šta se desilo, ona ju je snimila i postavila snimak na Jutjub...U videu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.