(VIDEO) Prvi singl grupe Street Child

Izvor: Press, 31.Mar.2014, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Prvi singl grupe "Street Child"

Spot je sniman na raznim lokacija u beogradu a uradio ga je renomirani producentski studio Studio 13.
Ekspresija uzročno-posledične veze grada i nas sa idejom da grad zapravo čine ljudi.
 
 Mi smo jedan interesantan duo sačinjen on pevačice i textopisca Mine Nikolić i producenta Slobodana Bobana Djuričića. 

  Mina Nikolić izmedju ostalog poznata po učešću u emisiji "Ja imam talenat" i Boban poznatiji po ( Chiq Toxiq, Foto, Mazuma Kim, Laura 2000 ) .


 

  Naizgled slučajni susret u Kliničkom centru Srbije se ispostavio kao karmički poziv na akciju shvatajući da slučajnost ne postoji i da je jedan od najboljih načina za oslobađanje, otpuštanje problema, zapravo prihvatanje samog sebe

sa svim manama i kvalitetama te da samim tim volja postaje početak dela.

 

  Plod tog delanja je preuzimanje odgovornosti za Street Child, prvi singl sa predstojećeg EP-a Second Chance čije je snimanje u toku, na kome kako je u planu će biti oko 5 pesama, kako na engleskom tako i na srpskom jeziku jer duo nije ni jezički a ni žanrovski isključiv. 




Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.