VIDEO: Princeza, poklopac i kikiriki spasili su 36 beba od gušenja

Izvor: Cafe.ba, 09.Apr.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Princeza, poklopac i kikiriki spasili su 36 beba od gušenja

Glavne zvijezde reklame koje ljude uči kako pomoći djetetu koje se guši su princeza, poklopac od kemijske olovke i kikiriki, a pogledana je 29 miliona puta.

Reklama u kojoj su igračke glavne zvijezde uspjela je spasiti 36 djece, istakli su iz britanskog humanitarnog udruženja St. John Ambulance. Oni su u januaru lansirali reklamu od 40 sekundi u kojoj princeza, poklopac hemijske olovke i kikiriki objašnjavaju kako pomoći djetetu koje se guši.

Video je u tri mjeseca >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << pogledan više od 29 miliona puta, a iz udruženja su istakli kako je 36 beba spašeno upravo zahvaljujući reklami odnosno figuricama pod nazivom "The Chokeables". Majke čija su se djeca gušila zbog komadića povrća sjetile su se postupka i spasile svoje najmilije.

- Iz prve ruke znam kako je strašno vidjeti svoje dijete kako se guši. Drago mi je samo što sam se sjetila što rade šarmantni likovi u reklami - istakla je jedna od majki, Tamar Vellacot za The Independent.

Izvor: The Independent

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.