VIDEO: Pre nego što odu...

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2016, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Pre nego što odu...

Džimi Nelson već nekoliko godina putuje svetom i odlazi na najskrivenija mesta, kako bi bolje upoznao i fotografisao zaboravljene narode i plemena, koji godinama žive bez komunikacije sa modernim društvom.

Fascinantne fotografije prikazuju različite kulture i običaje, narode koji plene svojom autentičnošću, a zaboravljeni duh drevnih plemena je oživljen zahvaljujući Nelsonovom objektivu.

Slike nastale u projektu "Before they part II" prikazuju narode koji žive odvojeno od savremene civilizacije. Upravo zahvaljujući tome što su odvojeni od civilizacije, ti "mali" narodi su uspeli sačuvaju sopstvenu kulturu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.