Amerikanac pojeo 62 hot-doga za 10 minuta

Izvor: Blic, 05.Jul.2011, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanac pojeo 62 hot-doga za 10 minuta

NJUJORK - Amerikanac Džoi Čestnat, koga zovu i "Čeljusti", zadržao je titulu pobednika u jedenju hot-dogova petu godinu za redom i za deset minuta je pojeo 62 kifle sa viršlom u sredini.

Čestnat (27), iz američke države Kalifornije, težak 98 kila, nije međutim potukao svoj sopstveni rekord iz 2009. godine, kada je pojeo 68 takvih sendviča. Pobednik je rekao da se dobro oseća, posle ispijanja pune flašice leka za varenje. U ženskoj konkurenciji pobedila je Sonja Tomas, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << s umetničkim imenom "Crna udovica", i pojela 40 hot-dogova. Ovo takmičenje je prvi put održano 1916. godine. Prema predanju, počelo je tako što su četiri imigranta odlučila da vide ko je u stanju da pojede najviše viršli da utvrde koji od njih je veći Amerikanac.

Takmičenje se uvek održava na dan nacionalnog praznika 4. jula na Koni ajlendu, u južnom delu Bruklina.

Čestnat je prošle godine pobedio i na svetskom šampionatu u jedenju pice, tako što je pojeo 41 parče za deset minuta.

Povezane vesti: Pojeo 54 hot doga za 10 minuta

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerikanac pojeo 62 hot-doga za 10 minuta

Izvor: medio.rs, 05.Jul.2011

Amerikanac Džoi Čestnat, koga zovu i "Čeljusti", zadržao je titulu pobednika u jedenju hot-dogova petu godinu za redom i za deset minuta je pojeo 62 kifle sa viršlom u sredini.

Nastavak na medio.rs...

Pojeo 62 hot doga za 10 minuta

Izvor: TvojPortal.com, 05.Jul.2011

/vesti online/ Amerikanac Džoi Čestnat zadržao je titulu pobednika u jedenju hot dogova petu godinu za redom i za deset minuta je pojeo 62 mala sendviča sa viršlom u sredini.. . . Potamanio 62 hot doga za 10 minuta. . Dvadesetsedmogodišnji Čestnat, iz američke države Kalifornije, težak...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.