Izvor: Blic, 11.Feb.2024, 17:31

(VIDEO) "PREKO NOĆI SMO OSTALE BEZ SVEGA" Frajle otvoreno o tome šta im se dogodilo i kako su uspele da se dignu sa dna: "Ridale smo i pevale"

Od 2009. godine kada neko izgovori reč frajla prva asocijacija je upravo na ovaj ženski novosadski muzički sastav Frajle koje su ove nedelje tačno u 16.30 sati samo na Blic televiziji na MTS kanalu 117 gošće emisije ”Balkanskom ulicom”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "Doktorka je rekla idite kući, volite svoje dete" Hrabri dečak Ognjen svakodnevno vodi tešku borbu, a njegov osmeh i njegovu priču gledajte u emisiji "Srce za decu", sreda 21.45h

Izvor: Blic, 12.Feb.2024, 15:39

Ognjen je rođen u Leskovcu 2012. godine kao zdrava beba, međutim, u petom mesecu roditelji su uvideli da se nešto dešava, sa suzama u očima o teškoj bolesti sina priča ova hrabra porodica u emisiji "Srce za decu" koju možete gledati na Blic televiziji na MTS kanalu 117, sredom u 21.45 sati.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.