(VIDEO) Odgurnuo je vatrogasce da spasi psa i nestao U PLAMENU: Trenutak kasnije, svi su ZANEMELI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 12:48

(VIDEO) Odgurnuo je vatrogasce da spasi psa i nestao U PLAMENU: Trenutak kasnije, svi su ZANEMELI!

Više od kućnog ljubimca.

Ovaj šokantan video snimak pojavio se na Instagramu, a na njemu se vidi trenutak kada vlasnik uleće u vatru koja je zahvatila celu kuću u nadi da spase život svog ljubimca, dok vatrogasci stoje i ne veruju svojim očima.

Dok vatrogasci pokušavaju na bezbedan način da se izbore sa vatrom, ovaj čovek nije ni sekund razmišljao. Uleteo je u buktinju bez opreme koja bi ga spasila od opekotina i izvukao je svog psa, koji na svu sreću nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povređen.

Pogledajte ovaj hrabri snimak i razmislite da li biste i vi to uradili za vašeg ljubimca?

This shocking cellphone video captures Jose Guzman rushing past firefighters and into his burning home looking frantically for his dog. Just moments later, both of them run out. 📹 Adam Guzman Via @kusinews

A post shared by Nature X Animals (@naturexanimals) on May 10, 2020 at 3:25pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.