Izvor: Blic, 15.Apr.2023, 13:45

(VIDEO) OVE POZNATE LIČNOSTI SU USVOJENE Pevačicu usvojila tetka repera, ona je odgajila 48 DECE, a najbogatiji srpski par naslednici PRUŽIO ŽIVOT IZ SNOVA

U emisiji "Naj od naj", koju možete gledati subotom od 13.40 h na Blic televiziji, odnosno na MTS kanalu 115, videli ste koje javne ličnosti su usvojene i nisu odrasle pored svojih bioloških roditelj, takođe saznali ste ko je od poznatih ličnosti usvojio decu, ali i ko planira da se odluči na ovaj plemeniti gest.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "BILA JE SLATKA, PRESLATKA DEVOJČICA" Meštani Žitorađa se sećaju Cece kada je bila mala: "Pevala je na svadbi u komšiluku još kao devojčica"

Izvor: Blic, 15.Apr.2023

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović rođena je u mestu Žitorađa, gde su i počeli njeni prvi koraci u muzici o čemu pričaju meštani u emisiji "Metar moga sela" koja se emituje samo na Blic televiziji subotom u 16 h na MTS kanalu 115.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.