Izvor: Cafe.ba, 14.Okt.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: NISU SE ŠIŠALI DESET GODINA: Rock ‘n’ roll par dobio makeover

Oni su Tim i Wendy, ‘Dugokosi rock ‘n’ roll par’, koji je svojim gostovanjem u Oprah Showu osvojio Ameriku Njihovi prijatelji i obitelj bili su užasnuti modnim (ne)ukusom dvoje supružnika koji su u braku proveli 12 godina. Wendy kosu nije ošišala od 1992., a Tim od 1985. godine. Oboje su priznali da izgledaju barem deset godina starije nego što to zaista jesu.

Zaljubljeni par pojavio se u Oprah showu 2003. godine i dobio nevjerojatnu i neophodnu preobrazbu. Dok je njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << fizička transformacija začuđujuća, jedna stvar je ostala ista – ljubav koju su Tim i Wendy otvoreno podijelili sa svijetom.

Tim je umro od srčanog udara pet godina nakon pojavljivanja u showu. Pokopan je u Pradinom odijelu kojeg je tada nosio, uz dodatak svoje rokerske kožne jakne.

Kako bi se lakše nosila s užasnim gubitkom, Wendy je počela svirati u Timovom bendu.

“Drago mi je što je cijeli svijet vidio što smo osjećali jedan prema drugom. Voljela bih kada bi svi mogli izraziti međusobnu ljubav na taj način”, emotivna je Wendy.

Pogledajte ovaj predivan trenutak!

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.