Izvor: Blic, 26.Apr.2023, 21:50

(VIDEO) "NISAM NIKOGA ŽELELA DA RAZOČARAM" Mirka Vasiljević je odrasla bez oca, detinjstvo je živela na relaciji Srbija-Nemačka, nije prošla kroz klasičan pubertet, a mama joj je dozvolila da bude svoja

Glumica Mirka Vasiljević gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje sredom u 22 h samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 a u kojoj iskreno, puna energije priča o detinjstvu, selidbama kako onim kada je bila mala, tako i o ovim kasnije koje su usledile zbog izabranika.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) "NEKAKO SMO USPELI DA SE IZBORIMO" Mirka i Vujadin su uplovili u vezu kada su ih hiljade kilometara razdvojili, a tokom zajedničkog života prošli dosta toga: "Meni je najbitnije da mi u naša četiri zida znamo šta je i kako je"

Izvor: Blic, 26.Apr.2023

Glumica Mirka Vasiljević u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje sredom u 22 h samo na Blic televiziji (MTS kanal 115) u iskrenoj ispovesti iznosi detalje veze sa Vujadinom, od trenutka kada su se upoznali, preko događaja koji su dospeli i do medija, do odluke da li će...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.