Izvor: Blic, 08.Apr.2023, 16:16

(VIDEO) "NIJE BILA UPADLJIVA I GLASNA" Porodični prijatelj otkriva o Tei Tairović: "Nije se činilo da bi mogla da napravi ovako nešto"

Pevačica Tea Tairović važi za trenutno jednu od najpopularnijih i upravo zbog toga ekipa emisije "Metar moga sela" koja se emituje subotom u 16 h samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 obišla je Novi Sad i od Teinih prijatelja i sugrađana saznala kakvu je znaju i šta misle o njoj.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) "UVEK SAM BILA TU DA PRIKOČIM AKO KRENE DA LETI" Mama Tee Tairović otkriva kakva je pevačica privatno: "Ubiće me ako ovo kažem, ali moram"

Izvor: Blic, 08.Apr.2023

Tea Tairović nekoliko godina unazad važi za pevačicu o kojoj svi pričaju. Uspeh pesme joj je preko noći promenio karijeru što je navelo ekipu emisije "Metar moga sela" da obiđe njen rodni grad Novi Sad.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.