Izvor: Press, 19.Mar.2018, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NAKON ODLUKE O RAZVODU, EMINA ODMARA U NOVOM PAZARU: Pevačica se bacila na trening sa mamom! Evo kako gospođa Senija vežba!

Nakon što je nedavno objavila da se razvodi od Mustafe Sandala, pop pevačica Emina Jahović je došla u Novi Pazar kod svojih roditelja.
Naime, ona trenutno odmara u porodičnoj kući kod majke Senije i oca Nusreta, a sa njom su sinovi Javuz i Jaman.
 


Pevačica se bacila na trening kako bi izbacila svu negativnu energiju, a u teretani sa njom vežba njena majka. Gospođa Senija se odlično drži i vidi se da uživa sa svojom ćerkom.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Emina Jahović: Nažalost, ne mogu da zaustavim sve laži o meni

Izvor: Story, 20.Mar.2018, 13:57

Od kako je zvanično objavila da se razvodi od svog supruga Mustafe Sandala, pevačicu Eminu Jahović, domaći, ali i strani mediji ne ostavljaju na miru. Tako se poslednjih dana u domaćoj štampi moglo pročitati da je Emina napustila Tursku i da se seli u Novi Pazar, kao i da počinje novi život...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.