Izvor: Blic, 08.Dec.2023, 12:59

(VIDEO) "NAJMLAĐA SESTRA JE UMRLA U IZBEGLIŠTVU" U selu u kom je rođena Nada Topčagić zavirili smo u porodičnu kuću i saznali koje su tragedije obeležile njen život, emisija "Metar moga sela", subota 16 h

O privatnom životu pevačice Nade Topčagić mnogo toga se ne zna. U medijima kruže priče da sa sestrom nije u dobrim odnosima, a ekipa emisije "Metar moga sela" koja se emituje subotom u 16 sati samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 otkriva detalje iz života ove pevačice sa zavidnom karijerom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVE DAME SA JAVNE SCENE SU NOSILE NAJSKUPLJE VENČANICE: Emisija Naj od naj, subota 13.30h, Blic TV

Izvor: Blic, 08.Dec.2023

U emisiji "Naj od naj", koja se emituje svake subote od 13.30h na kanalu Blic televizije, 115 MTS, videćete koje dame sa javne scene su nosile najskuplje venčanice na svojim svadbama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.