(VIDEO) NAJLEPŠA RIBA SA INSTAGRAMA JE ZAPRAVO MUŠKARAC?! Objavila video u kome je iznela ISTINU O SEBI, a evo KAKO JE NJEN VERENIK REAGOVAO!

Izvor: 011vodič.com, 04.Jun.2020, 08:19

(VIDEO) NAJLEPŠA RIBA SA INSTAGRAMA JE ZAPRAVO MUŠKARAC?! Objavila video u kome je iznela ISTINU O SEBI, a evo KAKO JE NJEN VERENIK REAGOVAO!

Ova 25-godišnja Jutjuberka je u otvorenom videu priznala da je ucenjena i da su ucenjivači pretili da će otkriti neku tajnu. “Zato sam rešila da preuzmem kontrolu nad situacijom i svoju moć i sama objavim to”, kaže ona u snimku.
– Planeta je puna raznih etiketa a ja ih nikada nisam volela. Oduvek sam želela da budem ja, svoja ličnost, ljudsko biće za sebe, bez ikakvih pravila i bez ikakvih ograničenja. Zato, ovu godinu otvaram time što delim deo svog života koji me >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je oblikovao. Konačno ću biti slobodna – počinje svoju ispovest Niki, objašnjavajući dalje da je rođena kao muškarac.
– Moja mama je bila potpuno uverena da nosi devojčicu. Toliko je bila sigurna u to da nije ni radila ultrazvuk. Međutim, kada sam se rodila, usledio je šok za nju, ali i za mene – onog trenutka kada sam postala svesna sebe. Oduvek sam bila feminizirana, zanimale su me isključivo lutke, šminka i haljine. Moja mama je znala da ću ili biti gej ili da sam prosto rođena u pogrešnom telu – priča dalje Niki.
Niki inače već 10 godina vodi svoj kanal na Jutjubu, a kako kaže, proces promene pola počela je već sa 14 godina, zbog čega je njena transrodnost gotovo neprimetna.
– Kada pogledate moje prve snimke na Jutjubu, videćete da sam drugačija. Pol sam menjala u to vreme i menjala se pred kamerama. Moj kanal bio je moj beg od podlih komentara i transfobije – priznaje Niki u emotivnom videu.
Kako kaže, sa 14 godina počela je da uzima hormone, prevashodno kako bi zaustavila rast, a sa 19 godina potpuno je završila sa promenom pola. Ceo svet šokiran je ovim njenim priznanjem jer, kako kažu, nikada ne bi ni pomislili da je Niki ikada bila muškarac.
Niki je inače od avgusta 2019. godine verena za svog dečka Dilana, a govorila je i o njegovoj reakciji kada mu je rekla istinu o sebi.
– Bio je u šoku, nije ni slutio to. Međutim, i dalje je uz mene i radimo na tome da sve prebrodimo zajedno, kao par –  poručila je Niki.


The post (VIDEO) NAJLEPŠA RIBA SA INSTAGRAMA JE ZAPRAVO MUŠKARAC?! Objavila video u kome je iznela ISTINU O SEBI, a evo KAKO JE NJEN VERENIK REAGOVAO! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.