(VIDEO) MUKA MI JE, NIKO GA NE VOLI! Mina GRCALA u SUZAMA zbog Mensura, otkrila šta je radio posle JEZIVE TUČE sa Čolakom!

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2020, 02:35

(VIDEO) MUKA MI JE, NIKO GA NE VOLI! Mina GRCALA u SUZAMA zbog Mensura, otkrila šta je radio posle JEZIVE TUČE sa Čolakom!

Ona je rekla da je Mensura molila da prestane, kao i da zna da njenog dečka niko u kući ne voli.
 – Ne opravdavam njegov način, osuđujem najoštrije. Juče kad sam videla da nije hteo da me pusti, srce je htelo da mi pukne. Koliko god da se mi svađamo, mi se mnogo volimo i ne možemo jedno bez drugog – iskrena je bila Mina.
 – Mislim da se posle ovoga sad što se desilo, da on više neće pisnuti ništa jer mora da bude srećan i zahvalan što je ostao ovde. Dan >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pre toga nisam mogla da zaspim, bilo mi je muka. Pitao me je šta mi je, rekla sam mu da se loše osećam, da sam iscrpljena, da mi smeta što mi se neke stvari zameraju. I ja sam u trenutku rekla da se gasim, da mi se gase emocije, da sam iscrpljena i on je samo krenuo da se guši u krevetu i otiašao u pab. Posle se ispovraćao. Bilo mi je baš teško – rekla je Mina.


The post (VIDEO) MUKA MI JE, NIKO GA NE VOLI! Mina GRCALA u SUZAMA zbog Mensura, otkrila šta je radio posle JEZIVE TUČE sa Čolakom! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.