Izvor: Blic, 20.Maj.2023, 15:56

(VIDEO) "MUČILI SU SE DA SE ČUJE ZA NJIH" Komšinica otkriva da je Aco Pejović nosio opremu na biciklu, ali i da danas ne glumi zvezdu: "Ne znam Prijepoljca kojem je trebala pomoć, a da Aco nije pomogao"

Ekipa emisije "Metar moga sela" uputila se u Prijepolje u kom je rođen i odrastao Aco Pejović. Direktorka Doma kulture i komšinica Aca Pejovića otkrila nam je detalje iz života ovog popularnog pevača koje do sada nismo znali.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) U OVOJ KUĆI JE ODRASTAO ACO PEJOVIĆ Rođeni brat pevača prvi put pred kamerama: "Bio je malo nemiran, malo više"

Izvor: Blic, 20.Maj.2023

Za emisiju "Metar moga sela" prvi put priča rođeni brat pevača Aca Pejovića koji je ekipu emisije dočekao ispred porodične kuće u kojoj je svoje detinjstvo proveo i Aco.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.