Izvor: Blic, 12.Apr.2023, 21:56

(VIDEO) "MI SMO SVI NA NEKI NAČIN OŠTEĆENI" Milan Marić o odrastanju, psihoterapijama na koje ide dugi niz godina i privatnom životu: "Roditeljima nije bilo lako sa mnom"

Glumac Milan Marić trenutno jedan od najtraženijih glumaca, ali isto tako i miljenik žena, gost je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji u sredu u 22 h na MTS kanalu 115 u kojoj iskreno govori o svom detinjstvu, sportovima kojima se bavio i koji su prekinuti zbog povrede, odluci da postane glumac, kao i o psihoterapijama koje su mu pomogle da sebe sagleda iz drugog ugla.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.