(VIDEO) LUNA I MARKO RASKINULI! Ona ga MOLILA, on je ŠUTNUO, a onda je usledila NIKAD GORA HISTERIJA – plakala, vrištala…

Izvor: 011vodič.com, 15.Jun.2020, 17:13

(VIDEO) LUNA I MARKO RASKINULI! Ona ga MOLILA, on je ŠUTNUO, a onda je usledila NIKAD GORA HISTERIJA – plakala, vrištala…

– Da li sam ja tebe branila – upitala je Anabela Atijas svoju ćerku.
– Sad je sve gotovo, samo me ostavite na miru – rekla je Luna i odjurila za Markom.
– Taj dečko se ne bi radovao, a tvoja ljubav me naziva ovako i onako, pa ti razmisli koja je to ljubav – rekla je Anabela o Gastozu.
– Je l’ sam ti rekla pre dva dana da će ovako da bude? Celo veče me provociraš da pričam o Gastozu – rekla je ona.
– Ti voliš kad tebe >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << neko ugnjetava. Ne može neko da te vaspita da lažeš kao pas. Da te odvedem kući da lažeš mog oca i majku, neće moći. Paljba! Nema šta da pričamo – naveo je Marko.
– Ja sam sve uradila da bih bila sa tobom. Ne pričam ni sa majkom da bih bila sa tobom. Ti si ovo uradio jer si to hteo… Što sam ušla ovde – urlala je Luna.
– Luna, beži od mene. Skloni se od mene. Neću da te slušam – rekao je Marko.
Nakon toga Luni su prišli majka i otac i pokušali da je dozovu pameti, ali ona je nastavila histeriju.




The post (VIDEO) LUNA I MARKO RASKINULI! Ona ga MOLILA, on je ŠUTNUO, a onda je usledila NIKAD GORA HISTERIJA – plakala, vrištala… appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.