(VIDEO) JEZIV prizor - Imućan Japanac POSTAO PAS, a za transformaciju dao 22 HILJADE EVRA: Evo KAKO sada izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 13:01

(VIDEO) JEZIV prizor - Imućan Japanac POSTAO PAS, a za transformaciju dao 22 HILJADE EVRA: Evo KAKO sada izgleda

Svetski mediji bruje o bogatom muškarcu iz Japana koji je odlučio da postane pas.

U svim medijima širom sveta odjeknula je vest o muškarcu iz Japana koji je odlučio da postane pas i za tu transformaciju izdvojio ogromnu sumu novca - čak 22.000 evra.

Japanac je sebe nazvao Toko i sada živi kao škotski ovčar. Ostao je izričit u želji da sakrije pravi identitet od osoba koje ga poznaju, koje bi, kako sam kaže, možda osudile njegovu davnašnju želju i okarakterisale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga kao poremećenog.

O bizarnom poduhvatu čoveka psa pisali su svi svetski mediji, a intervjuisao ga je i nemački RTL. Ljudi su u isto vreme zgroženi, oduševljeni i zgranuti, a video prve šetnje je do sada pogledalo više od 7 miliona ljudi. Njegov jutjub kanal pod nazivom "Želim biti životinja" postao je senzacija.

Na snimcima daje šapu, valja se na komandu i zbunjuje druge pse, a na zlurade komentare odgovara:

- Ovo je moj hobi. Usrećuje i mene i druge ljude, šta imate protiv toga? - kazao je Toko.

On se zapravo transformisao u psa rase škotski ovčar zahvaljujući realističnom kostimu iza kojeg je sakrio svoj identitet i postao čovek-pas Toko. Iako je njegov kostim ogroman i jasno je da ne može biti reč o pravom psu, ipak je veoma realističan, pa mnogi na prvi pogled nisu sigurni šta vide pred sobom.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.