VIDEO: Imao je nekoliko kuća i automobila, a onda je sve ostavio i otišao u šumu!

Izvor: Cafe.ba, 08.Maj.2015, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Imao je nekoliko kuća i automobila, a onda je sve ostavio i otišao u šumu!

Nije želio više da živi brzim modernim životom. Želio je svoj mir i pronašao ga je.

Užurbanost, stres i posvećenost materijalnoj strani života svakog ponekad izbace iz takta, ali Mik Dodž je odlučio da ne želi više tako da živi.

Imao je nekoliko kuća, automobila, stvari i više nego što čovjeku treba - ali zaključio je da ga one ne čine srećnim.

Odlučio je da život promjeni iz korijena. Sve je počelo 1991. godine odlukom da više ne želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << da živi u modernom društvu. Pozdravio se sa porodicom, odrekao svega što ima i uputio u šumu gdje ga je čekao novi život.

Dobio je nadimak "Bosi Sensei" jer ne voli da nosi cipele dok hoda po gustom i mekom šumskom tepihu, a preživljava hraneći se bobicama, šumskim plodovima i životinjama koje ulovi.

"Samo slijedim svoje noge. Jedan dan sam jeo pumu. Bilo je ukusno, poput piletine. U šumi sve ima ukus poput piletine, osim piletine" kaže Mik koji se ipak nije odrekao svega, u drvetu koji je sredio kao svoj dom ipak ima zalihu čokolade!

Pogledajte ga u videu:

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.