Izvor: Blic, 11.Mar.2024, 20:02

(VIDEO) IVA GRGURIĆ VADI SILIKONE IZ GRUDI Uhvatili smo je ispred bolnice, povela i majku, evo kako ona izgleda: "Operacija košta tri hiljade evra"

Pobednica treće sezone rijalitija “Zadruga“ Iva Grgurić od kada se pojavila u medijima javno je govorila o svojim korekcijama kako na telu, tako i na licu. Međutim, od kada je uradila silikone u grudima pisali su se brojni komentari, a sada je donela odluku da ih izvadi, te smo je uhvatili ispred jedne klinike gde je bila u pratnji svoje majke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) PRVE FOTOGRAFIJE IVE GRGURIĆ NAKON OPERACIJE Starleta izvadila silikone, evo kako sada izgleda: "Ništa me ne boli"

Izvor: Blic, 12.Mar.2024, 07:00

Pobednica treće sezone rijalitija “Zadruga“, Iva Grgurić, donela je odluku da izvadi silikone iz grudi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.