VIDEO: Hit pešački prelaz u Bosni

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2015, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Hit pešački prelaz u Bosni

Saobraćajni inženjer ili dizajner eksterijera koji je osmislio ovaj pešački prelaz je ili bio pijan ili neizmerno duhovit! Pogledajte ovaj, verovatno najbesmisleniji, pešački prelaz.

Prelaz je u redu, ali se završava – žbunom. A jedan duhoviti momak je demonstrirao kako treba pravilno da pređete ovu ulicu. Drugog izbora nemate!

Pogledajte video koji su objavile kolege sa portala Fokus.ba:

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kako se prelazi ulica u Bosni? Preko pešačkog, pa u žbun

Izvor: B92, 22.Apr.2015

Kad vidite nešto ovako besmisleno i, priznajemo, beskrajno smešno, zapitate se ko je saobraćajni inženjer ili dizajner eksterijera koji je osmislio ovako neefikasan pešački prelaz...Sigurni smo da se istu stvar zapitaju svi stanovnici Jajca koji svakodnevno prelaze ulicu na ovom jestu. Prelaz je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.