(VIDEO) GASTOZ NA PINKU – BUM! O njemu se danima priča u Zadruzi, a sada… “Ide gas, IDEMOOO!”

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2020, 12:38

(VIDEO) GASTOZ NA PINKU – BUM! O njemu se danima priča u Zadruzi, a sada… “Ide gas, IDEMOOO!”

Ovo nije očekivao!
Nenad Marinković Gastoz i dalje je “zarobljen” na Tajlandu gde ga je zadesilo zatvaranje granica zbog pandemije koronavirusa.
Gastoz sa fanovima komunicira putem društvene mreže Instagram, a on se već danima spominje u “Zadruzi” zbog skandala oko raskida Lune Đogani i Marka Miljkovića zato što se ispostavilo da je provela noć kod pobednika “Parova” na dan kada se pomirila sa momkom iz Brusa.
Međutim, sada je Gastozova pesma >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << puštena na Pinkovom radiju, čime se bivši rijaliti učesnik obradovao i odmah pohvalio.
Gastoz na Pink radiju – baš se oduševio pic.twitter.com/U0U9gtoCh7
— Janko Marković (@JankoMarkov) April 30, 2020
Op, op, ide gas, Pink radio, uživoooo – govorio je kao u transu dok je snimao kako sluša radio preko interneta, te je odmah nastao haos od oduševljenja, a da li će Gastoz po povratku u Srbiju ući u “Zadrugu”, ostaje nam da vidimo.
The post (VIDEO) GASTOZ NA PINKU – BUM! O njemu se danima priča u Zadruzi, a sada… “Ide gas, IDEMOOO!” appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.