(VIDEO) GAGI NAPRAVIO HAOS – HTEO DA MU ODSEČE RUKU! Anabela ga RASKRINKALA – Đogani SVE PRIZNAO!

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2020, 02:35

(VIDEO) GAGI NAPRAVIO HAOS – HTEO DA MU ODSEČE RUKU! Anabela ga RASKRINKALA – Đogani SVE PRIZNAO!

Janjuš i Stefan Karić danas su imali još jedno izdanje svoje emisije “Sprrrdnja”, a prvi gost im je bio Gagi Đogani, sa kojim su pričali o svemu što se dešava kako u “Zadruzi”, tako i onome što se dešavalo ranije u njegovom životu.
Anabela je rekla kako je Gagiju otac hteo da odseče ruku, a on je sada sve objasnio kako je to izgledalo i šta se zapravo desilo.
Moram da ispričam ovo kada mi je Anabela rekla da je moj tata hteo kao da mi iseče ruku. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << On je tražio kao od moje mame nož da mi iseče ovaj deo, zglob. Bio sam klinac, imao sam 11, 12 godina i jednog jutra sam ustao i pošto je tata novčanik držao u pantalonama, ja sam se spremao za školu, ustao sam malo ranije da pokradem tatu. Cela plata, a ja sam pomalo uzimao, a on to nije provalio. I tog dana sam se zeznuo i uzeo mu celu platu. Tata mi je inače bio strog, prema svima nama. I pošto je to bilo jutro, oni su svi spavali, ja mu digao novčanik i u toj brzini nisam mogao da izvučem 20 dinara, i uzeo sam celu platu. Sve sam mogao da kupim, ali ja sam bio dete, otkud sam znao koliko je to para. I odem ja u školu, odem na odmor u poslastičarnicu, tražim kuglu sladoleda i prodavac uzeo, ja sam mu dao sav novac, i nije mu bilo jasno koliko para ja dajem za jednu kuglu sladoleda. I dao sam mu jednu novčanicu, ostatak mi je vratio plus kusur, bio sam pun para. Vratim se u školu i na pola časa mama mi se pojavila, tražila da me pita nešto. I onda mi je rekla da li sam normalan, da sam tati uzeo celu platu, haos sam napravio. I ja joj dam sve te pare. I sačekao me tata, kako sam vrata otvorio, on je rekao “Gazmene, dođi ovamo”. I ja došao, stao i on kaže: “Sa kojom rukom si uzeo novčanik”, ja sam rekao desnom i on mi ćapi ruku, ja molim “Nemoj, tata”. On je hteo da napravi dramu, da unese strah da nešto tako ne uradim nikad više – ispričao je Gagi.
Evo kako je to izgledalo.


The post (VIDEO) GAGI NAPRAVIO HAOS – HTEO DA MU ODSEČE RUKU! Anabela ga RASKRINKALA – Đogani SVE PRIZNAO! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.