Izvor: Blic, 20.Maj.2023, 13:34

(VIDEO) Estrada daje MILIONE ZA LUKS PUTOVANJA Voditelj posle razvoda zaveo koleginicu i odveo je u Portugal, a pevačica dala 25.000 evra za ovu destinaciju

Kada žele da naprave predah od posla mnoge javne ličnosti odlaze na egzotična putovanja. Za nekoliko dana provedenih u skupim rizortima daju čak desetine hiljade evra, što možete videti u emisiji "Naj od naj" koja se svake subote od 13.40h prikazuje na Blic televiziji, kanalu 115 MTS.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "LEKARI SU NAM SAOPŠTILI DA MISLE DA MOŽDA NEĆU PREŽIVETI" Snežana i Milan Borjan prvi put o najtežem periodu kroz koji su prošli, samo u emisiji "Balkanskom ulicom", nedelja 16.30 h

Izvor: Blic, 20.Maj.2023

Jedna od najemotivnijih emisija "Balkanskom ulicom", zbog koje ćete se od srca nasmejati, ali isto tako i pustiti suzu je upravo ova koja se emituje u nedelju u 16.30 sati samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115, a u kojoj su gosti Snežana i Milan Borjan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.