(VIDEO) Došla da se obračuna sa Gavrilovićem: Natalija Trik FX ušla u Zadrugu, Ivan nije znao šta ga je snašlo!

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Došla da se obračuna sa Gavrilovićem: Natalija Trik FX ušla u Zadrugu, Ivan nije znao šta ga je snašlo!

Prethodni dan u “Zadruzi” obeležili su žestoki sukobi Ivana Gavrilovića i Sanija iz grupe “Trik FX”. Ivan je čak kažnjen nedeljnim honorarom zbog toga što je vređao Sanija na nacionalnoj osnovi. Od sinoć, Sani na imanju ima podršku svoje supruge Natalije.
Ona je sinoć ušla u “Zadrugu” i sada je redovni takmičar u trećoj sezoni ovog rijalitija. Nakon dolaska na imanje, Natalija se prvo snažno >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << izljubila i izgrlila sa svojim suprugom, a nakon što se pozdravila sa zadrugarima, ona je prišla i Gavriloviću.
– Dobro veče prijatelju moj – prišla je Natalija s leđa Ivanu i pozdravila ga.
On je skoro ostao bez glasa i samo je tiho izgovorio:
– Gde si Natalija? Šta radiš? Jesi zbog njega došla?
– Ne, zbog tebe! – odgovorila mu je Natalija.
Pogledajte dalje kako je izgledao ovaj susret!


Natalija je ušla u Zadrugu
Posted by Lale Kroka on Saturday, 14 September 2019

The post (VIDEO) Došla da se obračuna sa Gavrilovićem: Natalija Trik FX ušla u Zadrugu, Ivan nije znao šta ga je snašlo! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Nakon Sanijeve i Ivanove svađe, oglasila se Natalija i poslala Gavriloviću brutalnu poruku!

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019

U toku dana u Zadruzi izbila je žestoka svađa između Ivana Gavrilovića i Sanija Trik FX.. Nakon što ga je Ivan uvredio na rasnoj osnovi, produkcija je donela odluku da ga kazni nedeljnim honorarom.. Pored ubrede na rasnoj osnovi, Ivan je izneo i niz optužbi na račun Sanija i njegove žene Natalije,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.