Nakon Sanijeve i Ivanove svađe, oglasila se Natalija i poslala Gavriloviću brutalnu poruku!

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon Sanijeve i Ivanove svađe, oglasila se Natalija i poslala Gavriloviću brutalnu poruku!

U toku dana u Zadruzi izbila je žestoka svađa između Ivana Gavrilovića i Sanija Trik FX.
Nakon što ga je Ivan uvredio na rasnoj osnovi, produkcija je donela odluku da ga kazni nedeljnim honorarom.
Pored ubrede na rasnoj osnovi, Ivan je izneo i niz optužbi na račun Sanija i njegove žene Natalije, rekavši da nisu delili bakšiš sa muzičarima i da ga je krio u gaćama.
Povodom ovih optužbi oglasila se i Natalija, Sanijeva žena.
Na svom Instagram storiju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << izbacila je snimak svađe iz Zadruge na kome je tagovala Gavrilovića, kome je imala da poruči samo jedno.
youtube.com
– Ivane, lažovu! Sram te bilo! Užas! – poručila je Natalija uz snimak iz Zadruge i dodala da je Gavrilović veliko razočarenje za nju.

The post Nakon Sanijeve i Ivanove svađe, oglasila se Natalija i poslala Gavriloviću brutalnu poruku! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Ivan optužio Sanija za krađu, umalo izbila tuča, a Veliki šef doneo odluku koja je sve šokirala!

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 08:36

Sani je kao najveću škrticu okarakterisao Ivana, a onda je Gavrilović odlučio da iznese neke detalje iz prošlosti.. Naime, Gavrilović je optužio Sanija da je na jednom zajedničkom nastupu uzeo sav bakšiš, a onda je došlo do svađe.. – Ovo je bila najstrašnija stvar, nisam mogao da verujem...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.