VIDEO: Dječak (9) je isprobao ljutu papričicu: Aaaa...sve mi gori!

Izvor: Cafe.ba, 21.Jul.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Dječak (9) je isprobao ljutu papričicu: Aaaa...sve mi gori!

Nakon gašenja kamere, počeo sam plakati jer mi je sve gorjelo u ustima i grlu, a ni u trbuhu nije bilo ništa bolje, ispričao je dječak. Na kraju je ipak završio u bolnici

Dječak (9) iz Škotske na YouTubeu je postao popularan zahvaljujući videu u kojem jede jednu od najljućih papričica na svijetu.

Prije samo dva dana objavio je video u trajanju od jedne minute koji je pogledalo više milijuna ljudi. Da ne bi nešto krenulo po zlu, prije snimanja napravio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << probu da se uvjeri da nije alergičan na papričice. Ispred dječaka stajala je i čaša mlijeka koju je pripremio, a koja je trebala ublažiti ljutinu koja ostaje u ustima.

Nakon što je progutao papričicu shvatio je što je učinio i koliko je to bila loša ideja.

- Nećeš ju valjda progutati? Nisi to trebao napraviti. Trebao si ju odmah ispljunuti - rekao mu je djed, ali je bilo prekasno.

Dječak je postao histeričan te nakon gašenja kamere počinje plakati.

U svom zadnjem videu objasnio je sve.

- Kada sam ugasio kameru, počeo sam plakati jer mi je sve gorjelo u ustima i grlu, a ni u trbuhu nije bilo ništa bolje - ispričao je dječak, a prenosi Daily Mail.

Sa djedom i bakom na kraju je završio u bolnici zbog nemogućih bolova.

- Kada se sve zbroji i oduzme, zbog mnogih pregleda videa na YouTubeu, opet bih učinio istu stvar - rekao je dječak.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.