VIDEO: Dečija pesmica o penisima i vaginama veliki hit u Švedskoj

Izvor: Radio 021, 12.Jan.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Dečija pesmica o penisima i vaginama veliki hit u Švedskoj

Čudna, ali "zarazna" dečja pesmica o muškim i ženskim genitalijama veliki je hit u Švedskoj.

Oni koji ne znaju švedski jezik, iz drugog ili trećeg puta ukapiraju da se radi o pesmici koja govori o penisima i vaginama.

"Stiže penis u punoj brzini" i "Vagina je kul, verujte u to, čak i kod starijih gospođa", neki su od stihova.

Klip koji traje oko jednog minuta se zove "Snoppen och Snippan" napravljen je za male Šveđane u okviru programa "Bacillakuten". >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << U samoj pesmi, koriste se sinonimi za penis i vaginu, koji uglavnom deca govore: "Snipp" i "Snopp".

Pesmica je prvo postavljena na Facebook stranicu "Bacillakuten", što je izazvalo burnu reakciju kod roditelja, jer mnoga deca koriste ovu društvenu mrežu.

Komentari su podeljeni, neki podržavaju ovakav način seksualne edukacije, dok drugi baš i nisu oduševljeni.

"Kakva divna pesma o najprirodnijoj stvari na svetu. Moja ćerka počne da skakuće čim je čuje", napisao je jedan zadovoljni roditelj, dok ju je jedan opisao kao "najgora pesma u ovoj godini, iako je 2015. tek počela".

Naravno, uz pesmu ide i video.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.