VIDEO: Da li biste radije bili bogati ili srećni? Djeca su odgovorila ovako...

Izvor: Cafe.ba, 02.Okt.2015, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Da li biste radije bili bogati ili srećni? Djeca su odgovorila ovako...

Djeca su ono što ste vi, ona se ponašaju onako kako ih vi vaspitavate, Djeca daju odgovore koje su uglavnom čuli od vas. A ovakve odgovore niko nije očekivao.

Kada su pitali djecu šta bi željela da budu, jedno dijete je odgovorilo da bi želio da bude veoma bogat kako bi mogao da kupi sve što poželi.

Jedna djevojčica je imala malo drugačiji odgovor, po njenom mišljenju bogati ljudi se više zabavljaju i srećniji su upravo zato što imaju mnogo novca.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << />Ali kada su djecu pitali šta bi prije izabrali: novac i prijatelje, jednoglasno su odgovorili da žele prijatelje. Ukoliko ste pomislili da su djeca iskvarena, nisu.

Ipak je tačna tvrdnja da oni znaju prave vrednosti, a u to će vas uvjeriti i ovaj video:

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.