Izvor: Press, 20.Nov.2018, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Brenin sin nasmrt preplašio kućnu pomoćnicu!

Poznati kao veoma duhoviti, sinovi Lepe Brene veoma često se našale sa svojom majkom, ali i njenim prijateljciama. Ovog puta Brenin mlađi sin Viktor opasno je preplašio kućnu pomoćnicu, i to baš u trenutku kada se ona tome nije nadala.
Pomoćnica Kata, na koju Živojinovići između ostalog gledaju gledaju kao člana porodice, bezbrižno se igrala sa kućnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ljubimcima i hranila ih , te nije ni slutila da joj neko "radi iza leđa", a naručito ne njen miljenik Viktor.
On joj je neočekivano i krišom prišao iza leđa, te je na smrt je preplašio.

Istina je da Viktor i Kata često zbijaju šale, te u narednom periodu očekujem da vidimo na koji način će ona njemu uzvratiti. Ovu pošalicu, Viktor je objavio na svom profilu na instagramu što je njegove pratioce oduševilo.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.