(VIDEO) Bijonse izdala novi album sa 14 pesama

Izvor: Press, 13.Dec.2013, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Bijonse izdala novi album sa 14 pesama

Na albumu se nalazi 14 pesama i 17 muzičkih spotova.

"Vidim muziku...više nego što je čujem...Kada sam povezana sa nečim, odmah to vizualizujem ili u glavi stvorim seriju slika koji su vezani za osećanja ili emocije, uspomene iz mog detinjstva, mislima o životu, mojim snovima ili mojim fantazijama, a svi oni su poevazni sa muzikom", navela je pevačica saopštenju objašnjavajući toliki broj spotova, preneli su američki mediji.

"Nisam želela da objavljujem novi materijal >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na način na koji sam to već radila, to mi je dosadno. Osetila sam da mogu da razgovaram direktno sa mojim fanovima", dodala je ona.
 


Na albumu gostuju i pevačicin suprug Džej Zi, Fren Oušn, Drejk ali i njena dvogodišnja ćerka.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Bijonse bez najave objavila novi album

Izvor: Dzungla.org, 13.Dec.2013

Bez ikakve najave, jutros je na prodajnoj mreži za Apple uređaje Itunes objavljen novi studijski album čuvene pevačice Bijonse. Za sve pesme na albumu svetska zvezda je snimila i spotove, pa se već po prvim kritikama ovaj album naziva vizuelnim remek delom. U video realizaciji muzičkih...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.