Izvor: Blic, 22.Jun.2023, 15:03

(VIDEO) BAŠKARI SE NA MORU U HRVATSTKOJ, BRIGA JE ZA ZVEZDANA Anđela Đuričić otputovala, PROVODI SE NA JAHTI: "Vreme je za nešto novo"

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem vratila se kod svojih roditelja u Crnu Goru, a sada je otputovala u Splt, odakle je pokazala kako se provodi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TANGE NAVUKLA DA STRUKA Anđela Đuričić sela pored bazena, isturila zadnjicu pa NIKAD VRELIJOM fotkom izazvala haos: "Sram te bilo, upristoji se"

Izvor: Blic, 22.Jun.2023

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem vratila se kod svojih roditelja u Crnu Goru, a sada je otputovala u Splt.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.