VESTEROS: Jedna serija gotova, druga počinje!

Izvor: Mondo, 12.Jul.2018, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESTEROS: Jedna serija gotova, druga počinje!

Snimanje poslednje sezone "Igre prestola" je zvanično završeno, ali novi projekat je već u toku.

Dok se priča u "Igri prestola" bliži kraju s obzirom na to da je zvanično pala poslednja klapa i snimanje finalne sezone je gotovo (ostaje samo da sačekamo do naredne godine da pogledamo šta nas na kraju čeka), drugo poglavlje Vesterosa se otvara.

"Belfast Telegraph" je objavio vest da snimanje nove serije iz sveta nastalog zahvaljujući piscu Džordžu Martinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << najverovatnije počinje u oktobru u Severnoj Irskoj.

Pisac je podvukao da rad na ovoj seriji neće uticati na dalji napredak knjige "Vetrovi zime", koju fanovi nestrpljivo čekaju već sedam godina.

Ovako će "skončati" Džon Snežni?

"Zašto mislite da ću pisati samo jednu epizodu nove serije? Želim u potpunosti da se posvetim knjizi," rekao je on.

Serija će prikazati dešavanja u svetu "Pesme leda i vatre" hiljadama godina pre nego što su dobro poznati likovi stupili na scenu. U pitanju je "sunovrat sveta iz zlatnog Doba heroja u najmračniji čas".

"Od užasnih tajni istorije Vesterosa, do pravog porekla Belih hodača, misterija Istoka i legendarnih Starkova, ovo je priča kakvu sigurno niste očekivali," navodi se u opisu.

Pogledajte novu seriju Džordža R. R. Martina

Martin je na kraju naveo i da je njegov favorit za ime nove serije "Duga noć", ali da "ne veruje" da će HBO ostati pri tom imenu.

Za sada je projekat još uvek u ranoj fazi razvoja, pa nije poznato ko će tumačiti glavne uloge, ali s obzirom na to da je snimanje navodno već zakazano, verovatno ni to neće još zadugo ostati misterija.

Moje otvoreno pismo Džordžu R. R. Martinu

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.