Izvor: Press, 30.Avg.2018, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESNA RIVAS TEŠKO BOLESNA Jedva govori, trpi jezive bolove i krvari!

Spekulisalo se da će Vesna Rivas ući u drugu sezonu rijalitija “Zadruga”, ali ipak čelnicima produkcije nije pošlo za rukom da je dovedu. Vesna je otkrila prave razloge i kroz šta prolazi pa je ove sezone nećemo gledati u rijalitiju.
“Od kada sam izašla iz “Parova”, zdravstveno stanje mi se pogoršalo. Odavno sam dobila ponudu da uđem u “Zadrugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 2″, ali to u ovom trenutku nikako ne bih mogla”, otkrila je za Rijaliti Vesna Rivas.
“Strah me je da ne završim na operaciji, jer mi je doktor nedavno rekao da su mi se na grlu stvorili polipi i čvorići, a već danima imam stravične bolove. Pijem lekove, međutim, ni meni, a ni lekarima nije jasno kako nema pomaka nabolje. Počela je da me hvata ozbilja frka”, objasnila je Rivasova, a zatim dodala:
“Trebalo bi da uskoro uradim detaljan ultrazvuk i da konačno vidimo šta mi se dešava. Nekada mi se samo od pričanja jave jezivi bolovi i krene da mi ide krv. To su strašne stvari. Ja stalno sebi pričam da će proći i da nema razloga za paniku, ali sada shvatam da hitno treba da povedem računa o zdravlju. Kad me smlati najobičnija prehlada, ja se osećam kao da imam najveći virus na svetu. Meni je trenutno izlaganje bilo kakvom stresu strogo zabranjeno”, kaže ona, a piše “Srpski telegraf”.
“Mislim da je operacija najbolje rešenje jer se jako dugo borim sa ovim problemom koji se, izgleda, nikako ne rešava. Sama sam kriva i luda što odmah nisam reagovala i konsultovala se sa stručnjacima čim sam primetila da imam problem sa grlom. Da sam tako uradila, do ovoga ne bi došlo. Boravak u rijalitiju, gde se svi nadvikuju i jedni drugima upadaju u reč, za mene bi bio koban u ovom trenutku. Ovih dana sam se posvetila porodici i poslu”, zaključila je priču Vesna.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.