VESLAČI POSETILI NOVE ŠAMPIONE Vasić i Mačković na Srebrnom jezeru sa mladim nadama

Izvor: 011vodič.com, 12.Jul.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESLAČI POSETILI NOVE ŠAMPIONE Vasić i Mačković na Srebrnom jezeru sa mladim nadama

Foto: Veslački savez Srbije / Promo Naš dvojac Miloš Vasić i Martin Mačković, adut reprezentacije, dao podršku klubu koji kreće dalje svelikim ambicijama. Dok su posmatrali neku novu decu kako tegle čamac jedva čekajući da ga polože na vodu Srebrnog jezera, Vasić i Mačković su se setili svojih početaka. Foto: Veslački savez Srbije / Promo – Veslanje je najlepši sport, ali je i mnogo zahtevan. Gledam ovemomke i sećam se kada sam ja počinjao. Vidim da će ovde biti mnogodobrih >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << veslača. Želim im puno sreće i uspeha u našem i njihovomsportu, takođe i lepih putovanja, koja dolaze uz veslanje – smatra Vasić. U posetu su s našim asovima, pobednicima prvog takmičenja za Svetski kup ove sezone, u Plovdivu, došli i predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić i njegov zamenik Slađan Marković. U ime klubatreningu su prisustvovali Zoran Đelić i Jovica Đurić. Foto: Veslački savez Srbije / Promo – Presrećan sam kada vidim da nova generacija veslača rođenih u našem gradu stasava uz ovako lep sport. Verujem da će ovi mladimomci već sledeće godine početi da osvajaju medalje na pionirskim i kadetskim takmičenjima u organizaciji Veslačkog saveza. Planiramo da podržimo klub kupovinom još nekoliko trenažnih čamaca. Opština Veliko Gradište je mnogo pomogla Veslačkom savezu Srbije izgradnjom veslačkog centra na našem jezeru. Uslovi za rad su fenomenalni – istakao je Milić. (Blicsport.rs) More
The post VESLAČI POSETILI NOVE ŠAMPIONE Vasić i Mačković na Srebrnom jezeru sa mladim nadama appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

PODRŠKA ZLATA VREDNA: Vasić i Mačković posetili VK Srebrno jezero

Izvor: Kurir, 12.Jul.2019

Naš dvojac, adut reprezentacije, dao podršku klubu koji kreće dalje s velikim ambicijama.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.