Izvor: Blic, 15.Dec.2023, 19:59

"VELIKA ŽELJA DA SINA DRŽIM U NARUČJU" Marija Šerifović za "Blic": "Kako je izgledao put koji sam prošla da bih dobila dete"

Marija Šerifović, nakon što je početkom decembra uz pomoć surogat majke dobila bebu, priznaje za "Blic" da je prošla kroz dugačak proces, ali da je uspela u tome jer je imala ogromnu želju da u naručju drži svoje dete.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marija Šerifović o putu koji je prošla da bi dobila sina: "Dugo je trajao proces"

Izvor: B92, 15.Dec.2023

Jedan od naših najlepših vokala, Marija Šerifović, nakon što je početkom decembra uz pomoć surogat majke dobila sina, priznala je da je prošla kroz dugačak proces, ali da je uspela u tome jer je imala ogromnu želju da u naručju drži svoje dete...Neophodno je da se informišete, da okupite...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.