Izvor: Blic, 08.Apr.2024, 07:32

"SVE OKO KUĆE NA SENJAKU MI JE SAD GORKO" Melina se ekspresno razvela, a iz porodične vile se odavno iselila: "Haris tad nije pravio probleme", život joj se za par godina okrenuo za 180 stepeni

Modna dizajnerka Melina Džinović ekspresno se razvela od pevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ostavlja gorak ukus u ustima..." Melina Džinović progovorila o luksuznoj vili na Senjaku iz koje se sada odselila

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2024

Izgradnja i opremanje velelepne vile na Senjaku trajalo je dve godine, a dizajnerka kaže da joj je sve to bilo lepo, ali i gorko i naporno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"HARIS MI JE TO GODINAMA ZABRANJIVAO" Melina se razvela posle 10 godina braka, a evo šta sad konačno MOŽE DA URADI: "Stalno je govorio da tako mora da ostane"

Izvor: Blic, 08.Apr.2024

Modna dizajnerka Melina Džinović ekspresno se razvela od pevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a 10 godina u braku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.