KRVAV MESEC NAD BEOGRADOM! Evo šta ova pojava ZNAČI i kome NAJVIŠE SMETA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 21:55

"KRVAV MESEC" NAD BEOGRADOM! Evo šta ova pojava ZNAČI i kome NAJVIŠE SMETA

Prelep prizor na noćnom nebu!

Tokom noći nas na nebu očekuje prizor od kog zastaje dah - super krvavi Mesec.

Kada ga senka Zemlje prekrije, Mesec će postepeno potamneti, pre nego što postane crven.

Već sada je ovaj fenomen vidljiv golim okom širom Evrope.

Mesec će izgledati veće nego inače jer će se naći na najbližoj tački Zemlji u svojoj orbiti, kada dobija ime super Mesec.

Jedini sunčevi zraci koji će dopirati do Meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prolaziće kroz atmosferu Zemlje.

Krvavo crvena svetlost, iz svih svitanja i sumraka na Zemlji reflektovaće se na površini Meseca, objašnjava doktor Gregori Braun, astronom Kraljevske opservatorije u Grinviču, Londonu.

- Vi ćete zapravo videti sve sumrake i sva svitanja koja se na Zemlji dešavaju u isto vreme. Sva ta svetlost će se reflektovati na Mesecu - rekao je za BBC Njuz.

Krvavi mesec intenzivniji je od bilo kog drugog, pa možete osetiti duboki osećaj oslobođanja ili šansu za novi početak. Očekujte emocionalne i duhovne promene, a takođe, zvezde su za većinu ljudi pripremile neočekivane spoznaje i brojna iznenađenja.

Pun Mesec će svakako energetski btii veoma težak za sve znak Zodijaka, ali nekima će doneti više problema i izazova - Ribama i Vodolijama na prvom mestu, a ni Lavovi, Rakovi i Bikovi neće proći najsjajnije. Astrolozi dodaju i da će ovaj period pogodovati Blizancima, Vagama, Škorpijama i Strelčevima. No, za Ribe i Vodolije će ovo definitivno biti najteži dani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.