Užički vodovod ubeđuje građane da su računi za vodu bezbedni za upotrebu

Izvor: Njuz.net, 11.Jan.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užički vodovod ubeđuje građane da su računi za vodu bezbedni za upotrebu

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Računi bezbedni za upotrebu


UŽICE, 11. januar 2014, (Njuz) – Užički vodovod izdao je danas saopštenje u kojem obaveštava građane da su decembarski računi za vodu koje su građani dobili ovih dana apsolutno ispravni i bezbedni za upotrebu.
Zbog prisustva algi u akumulacionom jezeru Vrutci, Užičani od 26. decembra nemaju vodu za piće, ali su zaposleni u gradskom vodovodu dali sve od sebe da se to ne primeti na njihovim računima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << /> - Hteo bih da obavestim javnost da su izvršene sve analize i da je potvrđeno da su računi dobrog kvaliteta i da se mogu nesmetano koristiti – izjavio je Dragan Simić, direktor užičkog vodovoda – Zahvaljujući angažovanju svih gradskih službi, uz veliku podršku Vlade Srbije, a naročito njenog potpredsednika Aleksandra Vučića uspeli smo da dobijemo račune koje građani već od danas mogu bezbedno koristiti, bez ikakve bojazni po svoje zdravlje-dodao je Simić i pozvao građane da račune plate u što skorijem roku.
Zaposleni u gradskom vodovodu obećavaju da će učiniti sve što je u njihovoj moći da i sledeći račun bude toksikološki i bakteriološki ispravan i da građani na njemu neće primetiti prisustvo algi u vodi.
Građani Užica koji se vodom već nedeljama snadbevaju na cisternama obradovala je ova vest.




- Nisam ni sumnjala da će gradske službe na pravi način odraditi svoj deo posla. Meni, a verujem i ostalim Užičanima, puno znači saznanje da u ovoj situaciji nismo sami i da vodovod radi svoj posao krajnje profesionalno što se može videti na našim računima za vodu- pozdravila je ovu odluku Milanka Petrović, profesorka iz Užica.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.