Uz ovih nekoliko trikova, obradujte drage ljude i pritom uštedite novac!

Izvor: Prva.rs, 28.Dec.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz ovih nekoliko trikova, obradujte drage ljude i pritom uštedite novac!

Kupujte van sezone
Sve je duplo skuplje kada kupujete baš pred Novu godinu. Imajte to na umu i počnite znatno ranije da kupujete poklone.
Poklonite poklon
Ukoliko vam se ne dopada poklon koji ste dobili za prošlu Novu godinu, sačuvajte ga i poklonite nekom drugom. Samo vodite računa od koga ste šta dobili i kome šta poklanjate.
Lično napravljeni pokloni
Pokloni koje sami napravite su zaparavo i najbolji. Naročito su dobri za učiteljice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << bake i deke i širu familiju.
Porodični poklon
Umesto da za svakog člana porodice kupujete po jedan poklon, kupite jedan za celu porodicu. To može da bude neki porodični film ili vaučer za restoran.
Izostavite odrasle
Nemojte da vam bude neprijatno što ne kupujete poklone prijateljima ili rođacima nego samo njihovoj deci. I oni verovatno razmišljaju na isti način.
Izvor: Super žena

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.