Izvor: Piplmetar.rs, 26.Mar.2024, 18:31

Uz kauciju od milion eura: Dani Alveš izašao iz zatvora nakon 15 mjeseci

Odlukom Pokrajinskog suda u Barseloni 20. marta utvrđen je iznos kaucije za Alvešov izlazak na uslovnu slobodu, a pet dana kasnije je završena transakcija i pušten je iz zatvora “Brains 2“ u blizini glavnog katalonskog grada.
Alveš nije dao izjavu brojnim novinarima koji su čekali na kapiji zatvora i otišao je automobilom sa svojim advokatom.
Tužilaštvo je zatražilo da se Alvešov uslovni otpust suspenduje uz obrazloženje da i dalje postoji veliki rizik da će pobjeći iz Španije.
Odlukom suda, Alveš, kome su oduzeti španski i brazilski pasoši, moraće da ispoštuje uslove javljanja sudu jednom sedmično, da ne napušta Španiju, da se drži udaljen najmanje kilometar od žene žrtve i da ne komunicira s...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.