Uštekala 12.000 evra - za cipelice?!

Izvor: Mondo, 09.Jun.2016, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uštekala 12.000 evra - za cipelice?!

Lepa Brena zna kako da uštedi i na šta taj novac da potroši.

Lepa Brena je uštedela novac tako što je svoju jahtu "parkirala" u Rijeci gde plaća ovu uslugu 100 evra, umesto u Opatiji gde bit bilo 2.000 evra, prenosi "Kurir".

Ona je svoje luksuzno plovilo kupila prošle godine, a usidreno je na Jadranu. Od meštana Rijeke se saznalo da je vlasnica "Granda" uštedela novac tako što je našla jeftinije mesto za parkiranje jahte. Međutim, pevačica tvrdi da je uštedela >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mnogo više od 2.000 evra.

"Nisam uštedela 2.000 evra, nego 12.000 evra, što je velika razlika. Bar za mene. Nekoliko cipelica", rekla je Brena za "Kurir".

Ona i njen suprug Boba Živojinović su jahtu platili 100.000 evra, pa je logično što sad mora da se "stisne" kako bi platila skupocenu obuću.

Zar ne?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.