Izvor: Njuz.net, 25.Jul.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ustav Srbije će biti izmenjen da bi bio u skladu sa Vučićem

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 25. jul 2017, (Njuz) – Ustav Republike Srbije, koji nije u skladu sa Aleksandrom Vučićem, biće izmenjen kako ne bi odstupao od onoga što misli i kaže predsednik Srbije u datom trenutku, saznaje Njuz iz izvora bliskih vlastima.
Izmena Ustava dogodiće se u najskorije vreme, jer već sad uveliko kaska za Vučićem, potvrdili su neimenovani izvori.
Kako se nezvanično saznaje, građani Srbije, koji ionako odavno žive u skladu sa Vučićem, neće osetiti značajnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << promene u svakodnevnom životu.
Stručnjaci se slažu da je Vučić odavno pregazio Ustav, a na predlog da bi Vučić trebalo da se uskladi sa Ustavom kažu da je potrebno biti realan.
– Treba razmišljati u okvirima mogućeg. Da parafraziram staru izreku, ako neće Vučić Ustavu, onda će Ustav Vučiću, kaže stručnjak za pravo, legalitet, legitimitet, pravičnost, ispravnost i pravdu Vuk Drašković.
Prema našim saznanjima, u Ustav bi kao preambula trebalo da uđe rečenica da je “Srbija sastavni i neotuđivi Vučićev deo”.
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.