Izvor: Blic, 11.Sep.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešna žena i majka

Uspešna žena i majka

Nova ljubav trenera Partizana Lotara Mateusa je Marijana Kostić, bivša žena srpskog šećernog magnata Miodraga Kostića. Lepa Novosađanka tek što je prešla tridesetu, a za sobom ima troje dece, dva braka i veoma uspešnu karijeru.

Naime, Marijana u svom rodnom gradu, kako njeni poznanici kažu, važi za dobru i plemenitu ženu i požrtvovanu majku. Ona se za Miodraga Kostića udala u 21. godini i iz tog braka ima kćerku i dva sina. Da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << im koliko-toliko olakšala u životu, opredelila se da ih sve rodi u Americi, radi državljanstva.

Priče koje se ovih dana raspredaju o braku Marijane i Miodraga u novosadskoj čaršiji idu dotle da je jedan od uzroka njihovog razlaza bio Miodragov tvrdičluk, koji ona nije mogla da podnese. Takođe, priča se da Miodrag do danas nije preboleo Marijanu i da mu veza sa pevačicom Natašom Bekvalac služi kao paravan za tugu. Ipak, zanimljivo je da Marijana i Nataša, kako njihovi poznanici tvrde, mogu sasvim normalno da komuniciraju i da između njih ne postoji nikakva ljubomora, iako Nataša često čuva Miodragovu, odnosno njenu decu, a čime je navodno Marijana sasvim zadovoljna, jer Nataša to odlično radi.

Marijana je svoju uspešnu karijeru započela u najstrožem centru Novog Sada, u Pašićevoj ulici, gde je pre desetak godina otvorila prvu privatnu prodavnicu obuće, posle čega je proširila posao u Italiji, gde danas ima lanac ekskluzivnih butika. Posle razvoda sa Kostićem bila je udata za jednog italijanskog biznismena i nekoliko godina je provela na Apeninskom poluostrvu. Danas živi u Budimpešti, ali se to uskoro može promeniti zbog ljubavi prema Mateusu, kažu upućeni.

E. B.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.