Uskoro gospođa Bezbradica?

Izvor: Mondo, 24.Jan.2018, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro gospođa Bezbradica?

Pevačica ni ne sluti šta joj se sprema!

Dečko Dare Bubamare, bivši košarkaš Partizana Nemanja Bezbradica sprema joj veliko iznenađenje na koncertu u Štark areni.

"Kurir" piše da Bezbradica planira da je zaprosi, samo još uvek nije siguran da li će to da uradi tokom koncerta ili kada se spektakl zavši.

"Dara i Nemanja su ludi od ljubavi i žele da ozvaniče vezu koja traje skoro godinu dana. Priča se o braku, deci, luksuznom venčanju u Dubaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali videćemo. Košarkaš ima ozbilje namere i zato želi da je zaprosi baš na koncertu, jer zna koliko joj to sve znači", piše tabloid.

Pevačica navodno ne zna za namere svog dečka, iako je prošle godine izjavila, posle samo šest meseci veze da će se ona i Nemanja venčati na nekoj egzotičnoj destinaciji.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.