Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 09:37

Ušao je u svoj podrum - kad je video šta je ušlo tamo, izbezumio se od STRAHA! (FOTO)

Neka, hvala.

Australijanac (a, ko drugi?) je ostao u šoku kad je u podrumu uočio sklupčanog pitona od tri metra.

Robin Ford zapanjio se kad je video ogromnog dijamantskog pitona sklupčanog na zidu podruma u njegovom domu u Sidneju.

Iako nije reč o otrovnom pitonu, to je prizor na koji bi malo ko uspeo da ostane ravnodušan. Ford je odmah pozvao stručnjake za uklanjanje zmija i oni su bezbedno izneli pitona.

Fotografija je objavljena na Fejsbuku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i brzo je postala viralna, a mnogi su priznali kako misle da bi im srce stalo da naiđu na tu scenu.

Inače, Australija ima oko 170 različitih vrsta kopnenih zmija. Dijamantski piton može da naraste do četiri metra i teži do 15 kilograma.

Srećom za Forda, piton kojeg je zatekao u podrumu nije otrovan, a i inače se smatra jednom od najmirnijih zmija, koja retko predstavlja pretnju ljudima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.