Upoznajte Devojke u ratu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 09.Nov.2017, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte "Devojke u ratu" (VIDEO)

Nova serija koja je osvojila Britaniju počinje i kod nas 11. novembra.

U subotu 11. novembra na kanalu FilmBox Extra startuje hit serija "Devojke u ratu" koja prati život četiri različite devojke.

Serija "Devojke u ratu" u produkciji britanskog Javnog servisa (BBC) ilustruje život na selu tokom II Svetskog rata. Četiri različite devojke dolaze na imanje Helmsted kako bi započele ​​novi radni vek na farmi koja je u vlasništvu Frederika Finča na imanju ugledne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << lejdi Hoksli i njenog muža lorda Hokslija. Devojke: Nensi Morel, Džojsi Fišer, Bea Holvej i En Beret došle su na imanje kako bi služile svojoj zemlji i pomogle da se pobedi u ratu. Nensi je prisiljena na ulazak, zbog novca, Džojsi, kao i njen suprug želi da služi svojoj zemlji, a En i njena mlađa sestra moraju da pobegnu od svog nasilnog oca. Serija opisuje život devojaka koje se prilagođavaju novoj sredini i počinju naporan rad, a ujedno njihovi životi se počinju menjati kada nakon bombardovanja lokalne vojne bolnice osoblje i pacijenti bivaju premešteni na imanje lejdi Hoksli.

Uzbudljiva serija opisuje zanimljive živote učesnika i razne prepreke na koje nailaze. Serija je idealna za naredne hladne dane, kada je odličan predlog da se uz šolju toplog čaja opustite uz odličan serijski program.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.