Uočila je crne tačke po kući - ZAPANJILA se kad je otkrila o čemu se radi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 18:54

Uočila je crne tačke po kući - ZAPANJILA se kad je otkrila o čemu se radi! (FOTO)

Sad na čišćenje...

Žena koja je primetila kako se oko njenog doma pojavljuju male crne tačke potražila je pomoć na Internetu kako bi utvrdila o čemu bi moglo biti reč.

Na fotografijama koje je objavila, vide se male crne tačkice na ragastovu. "Zna li neko što bi ove tačkice mogle da budu?" napisala je uz njih.

"Počele su da se pojavljuju ​​na pločicama u kuhinji kao nasumične mrlje, a onda je jutros ovo bilo na vrhu računara koje imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kuhinji", dodala je.

A kad su je drugi članovi grupe obavestili o čemu se najverovatnije radi, ostala je zatečena. Dakle, vrlo verovatno se radi o paukovom izmetu. S vedrije strane - vrlo lako se opere.

"Pažljivo pogledajte zidove svoje kuće i ako vidite nešto neobično što liči na mrlje od boje, gledate u paučji izmet", navodi veb stranica "Animal Hype", koju vodi autorka i blogerka Elis Mekdonald.

Izmet pauka (ko nije znao). pic.twitter.com/lP29lWSZ8U

— babura velika (@BaburaVelika) September 23, 2020

Navodi kako je izmet paukova taman, polutekući i mekan. S obzirom na paukovu ishranu, može imati nijanse crne, smeđe, bele ili sive boje, prenosi The Sun.

Kako bi se uklonio izmet, preporučuje se mešanje male količine izbeljivača s vodom, ostavljanje tečnosti na uprljanom području 15 minuta pre čišćenja i po potrebi ponavljanja tog procesa.

"UBODEŠ SE U VENU I DOĐEŠ SEBI" Zbog reči Dragana Marinkovića Mace mnogi će biti iznenađeni (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.