Izvor: RTS, 19.Feb.2024, 11:50

Кеш кредит UniCredit банке који увек даје више – уз нижу каматну стопу стиже и бонус на вашу плату

UniCredit Bank препозната је банка која увек даје више за све клијенте који се одлуче да узму кеш кредит. И овога пута банка је припремила специјалну понуду кеш кредита уз нижу каматну стопу, за све постојеће клијенте који тренутно нису задужени или имају кеш кредит код >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << нас, и бонус на плату за све нове клијенте банке.
Стиже нам најлепши период године када активно почињемо да радимо на реализацији свих планова које смо почетком године поставили.

Било да се говори о реновирању стана или викендице, куповини аутомобила, едукацији која се дуго планира или породичном путовању, кеш кредити су право решење за њихово остварење.
Ипак, када размишљате о доношењу одлуке за узимање кеш кредита, важно је да пажљиво размотрите све услове како бисте били сигурни да одабрана опција одговара вашим потребама и могућностима.
Наравно, важно је да одаберете правог финансијског партнера који нуди најбоље услове и додатне погодности.
Управо је из тог разлога UniCredit Bank и овог пута спремила специјалну понуду кеш кредита са фиксном каматном стопом и CPI осигурањем уз додатних 5 одсто бонуса на прву зараду која вам легне на рачун UniCredit Bank.
Понуда важи у периоду од 1. фебруара до 31. марта 2024. године.  
За више детаља о резултатима кликните на ЛИНК.
Бонус се обрачунава у висини од 5 одсто на прву уплаћену нето месечну зараду/пензију и важи за све нове клијенте који у периоду 01. 2. 2024. до 31. 3.2024. године реализују кеш кредит, и изврше пренос зараде/пензије у UniCredit Bank у периоду од 01. 2 – 31. 5. 2024. године.
Бонус се исплаћује најкасније до 15. 6. 2024.
Репрезентативни пример за модел кеш кредита са фиксном каматном стопом и CPI осигурањем рађен на дан 26.01.2024. године, који важи за нове и некредитне постојеће клијенте у сталном радном односу са пријемом зараде у UniCredit Bank:
Износ кеш кредита 600.000 динара на 71 месец, НКС 8,95%, ЕКС 12.83%, месечна рата 10,799,97 динара.
Трошак осигурања кредита (месечно) 537,51 динара.
У обрачун ЕКС-а су укључени следећи трошкови: Кредитни биро – 246 динара, менице – 100 динара и накнада за вођење Gold пакета платног рачуна (месечно) – 395 динара.
Укупан износ кредита (главница, камата и трошкови) коју клијент враћа након уговореног периода кредита: 845.643,99 динара.
Више информација на сајту банке.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.